DIEGO'S

DIEGO'S lekker en snel

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 217 beoordelingen
29 okt 2020 om 8:31 Firstly the food was absolutely amazing. We had the fries with cheese, burger with pulled pork and the classic burger. The delivery on the other hand, we ordered about 2 hours in advance and still it came an hour late
27 okt 2020 om 13:16 Despite the general guidance of 30 minutes, the food took close to 1 hour to arrive despite the small distance of 10 minutes from the restaurant. However, the food was absolutely great!! Will definitely order again!
24 okt 2020 om 19:55 Eten is lekker maar gewoon erg duur voor wat je krijgt. Vooral als je drinken wordt vergeten.
16 okt 2020 om 21:31 Ik had een aangepaste bestelling gedaan zwangerschap. Toen ik ze belde om het op te lossen zeiden ze dit niet konden oplossen omdat ze zelf geen bezorger in dienst hebben. Mensen maken nou eenmaal foutjes en als ik moest maar een klacht indienen.
16 okt 2020 om 8:48 goed en warm eten, snel bezorgd
20 sep 2020 om 20:12 Goed eten wel aan de prijs
14 sep 2020 om 9:53 Super Kwaliteit en korte bezorgtijd!
6 sep 2020 om 0:52 Goede kwaliteit. Had nog wel iets warmer mogen zijn.
29 aug 2020 om 22:10 Best burgers in Rotterdam. After 10 times of enjoying Diego's and eating every burger on the menu, it's consistently true. Also tried the loaded tots today - they rocked my world.
28 aug 2020 om 15:09 I have ordered multiple times from Diego and never had complaints but this time they delivered absolute dog shit. Paid 18 euros to get a burger dripping in fat. The meat was raw and the buns were dripping in fat. Last time orders this abhorrent dog shit
20 aug 2020 om 20:29 Burgers zijn smakelijk, ondanks dat ze er erg vet uitzien. Misschien wat aan de rauwe kant. Maar wat echt niet kan is de cheesecake brownie in dezelfde zak stoppen als het warme eten. Ik had nu een brownie met een zompige gesmolten drab eromheen.